Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové autorádio s ovládáním klimatizace

Od: drvolt* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Potřeboval bych poradit s výběrem autorádia. Chci si pořídit nové rádio do pozice 2DIN = s barevným displayem cca 6"-7". Takových co by se mi líbili moc nebylo. Ideálně bych chtěl, aby podporovalo ovládání ventilace stejně jako moje stávající originální. Myslím si že je to ale nesehnatelné. Nejde mi ani tak o cenu. Chtěl jsem aby podporovalo navigaci, DVD přehrávání, usb, bluetooth spárování s telefonem, OBD2 diagnostiku, vstup na zadní kameru a výstup pro zadní monitory. Klidně může mít OS android, jsem s ním spokojený. Šlo mi hlavně o to ovládání ventiace, jestli vůbec takové existuje...

Díky za tipy a názory!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Autorádio neovláda klimatizáciu,ale ovláda ju riadiaca jednotka klimatizácie prostredníctvom ovladačov umiestneních na autorádiu,či už tlačidiel alebo dotykov na obrazovke,prakticky autorádio je prepojené s riadiacími jednotkami a musí byť aj podporované nimi.Je to skôr dotaz na tých,čo sa venuju montáži autorádii profesionálne.Napr. tuna: ozvucauto.cz/...

drvolt*

Díky. Snažil jsem se najít víc o tom a zjistil jsem prakticky to samé. V autě vše běží přez CAN-Bus a je na to napojeno i rádio. Viděl jsem to zatím jen u VW, že náhradní rádio se napojilo na sběrnici CAN-bus a pak šlo přez obrazovku ovládat i klimatizaci. Bohužel, bylo to rádio přesně na míru do VW, nahrazující originál. Já potřebuji FORD. Ale i tak díky moc za info.

Tak tu sú niejake na ford s pripojením Canbus.: dvdautoradia.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]