Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnés ránno stěrače fungovalí bez problemu a odpoledne kdýž jsem postil stěrače tak nefungovaly pojistka vypálena tak davam jínou a ona taky vypálí i tu nej viší tak jsem to rozebrál namázal mechanizmus a pořad nic tak jsem skusíl drátkama tak fungují když odpojím od steraču moturek i od ostřikovaču tak nevypálí jsem stoho jelen každím dnem muže pršet co teď Děkují
doplněno 25.07.15 21:40:octavia 1.8 1999
Tak jestli ti to nevyhodí při odpojení motorku tak bude chyba v něm.Je tam doběhový kontakt který je stále pod proudem a asi bude požkozen a jde na kostru.Buď nový motor nebo rozdělat a pokusit se opravit nebo nouzovku-zjistit zkoušečkou ten doběhový odpojit ve fastonu motorku.Stěrače půjdou akorát je budeš muset v dolní poloze vypínat páčkou.Já mám na zadním takovou nouzovku už 3roky
závada může být na cestě od baterie přes pojistkovou skříň po motorek - tj. projděte si to všechno se zkoušečkou nebo dejte autoelektrikáři
Nebo aspoň napiště typ vozu - třeba měl někdo stejný problém právě s tím typem a napíše i možné vyřešení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.