Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dělám si řidičák sk. AM a jezdím na Kymco 125ccm a zajímalo by mě na čem budu jezdit na závěrečkách? díky
Hmm počkej to bude těžké, ale co takhle na motorce/skůtru? Kolik strojů má ta tvoje autoškola? Jezdit budeš na tom co má autoškola a co bude k dispozici.
Já jsem takhle dopadl když jsem dělal Béčko. Celou dobu jsem jezdil ve velkém osobáku kde jsem neměl problém se svojí výškou a závěrečky jsem dělal nakonec v Polu kam jsem se sotva vsoukal.
Zdravím, nepsané pravidlo pro většinu autoškol-student jezdí pořád v jednom voze, má to logiku a není problém to dodržet (s výjimkou opravy vozu).
Právě že autoškoly chtějí, aby žák jezdil co nejvíce aut. Až bude mít papíry, tak určitě nebude jezdit to, co měl v autoškole. A v práci bude mít taky jiná auta, neli dodávky.
Jedna věc, co chtějí, druhá věc co je správné. Pokud žák neumí ještě ani pořádně pracovat se spojkou, tak je to opravdu krok zpět dát mu jiné auto a celkově Ti co tak činí jsou na hlavu. Konec konců Vy si to platíte, tak si můžete vydupat podmínky už předem, jinak šup tam, kde Vás budou "poslouchat" a kurz udělají opravdu na míru. Jen tehdy dostanete opravdu kvalitní výuku. U osobního to jde, ale nedovedu si představit, když bych jezdil třeba s DAFem a na závěrečky dostal IVECO. Nebo když jsem jezdil LIAZem (ano to jsem opravdu jezdil) a dostal jsem DAF, to je úplně jiná technika.
P.S.: Až teď jsem si všiml, že se jedná o otázku jacka skejťáka a jeho příprava na Axiam, ten si opravdu nedá pokoj. ,
Posledne se ti tady chlubil, ze prohani 110kW diesela a najednou ho zajima, jestli osedla Kozi dech nebo Praseci kost u zaverecek
Především mi tazatel přijde jen jako znuděný poboš,který sice tvrdí jak všemu rozumí je chytrý jakoby sežral Šalomounovou "en oňo" ale přitom ví kulový.Každý normální by se zeptal v autoškole svéhoo učitele nebo instruktora!
doplněno 26.07.15 14:18:Jacku na tvém místě bych si dal pozor na slova,zatím jsi nic nedokázal jen se přiblble ptáš a při tom tvrdíš jaký jsi geroj!
Ty si dej pohov protože jsem se na to zatím učitele zapoměl zeptat a o výkendu ho otravovat nechci
takže jsem se zeptat tady
Zadne A+M neexistuje. Existuje jen AM, coz je (zjednodusene receno) moped (ano, vim o #Aixam ).
AM se muze vyucovat i delat zaverecky nejen na mopedu, ale i na 125.
doplněno 26.07.15 01:53:Pro rejpaly: presna definice AM ze zakona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.