Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini cooper

Od: charlie1366* odpovědí: 7 změna:

Jaké máte zkušenosti s tímto autíčkem?A doporučily by jste my ho?Díky*placni*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

toni*
hodnocení

2x

Zkušenosri nemám. Na mě je moc drahé vzhledem k výbavě. Platí se hlavně za značku a nostalgii.

petr123*
hodnocení

2x

Originál nebo nové? To staré je čistá nostalgie se vším co k tomu patří včetně mizerné techniky, to nové je podle mě obyčejné předražené malé auto, i když s dobrou technikou.

A chceš to na ježdění po městě nebo na dlouhé cesty? Do města a na nákupy by to mohlo být super, na dlouhou cestu bych s tím ale jet nechtěl.

charlie1366*
hodnocení

je to spíš můj sen,a moc se my líbí.Spíš do města;)

toni*

Pokud se vám líbí, je to váš sen a máte ty peníze, tak není co řešit - jděte do toho.

viktorsapa*

Mně osobně se líbí strašně po úpravě..osaď to něčím takovým *hej*

viktorsapa*

nepodařil se odkaz .. takovým , třeba *placni*

hodnocení

2x

Pokud myslis ten novy - MINI ONE, tak to je bomba vec. Pokud na nej mas ovsem penize.

Hlavne S verze. Motor 1.6 180k. To mluvi za vse. Je to super motokara na blbnuti. Tvrdej podvozek, spojka ma dve polohy - vypnuto x zapnuto, kratky rozvor, zkratka paradni motokara na zatackovite silnice.

A uvnitr je mnohem vetsi, nez se z venku zda - na prednich sedadlech samozrejme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]