Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický startér

Od: fbxcb odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, mám motorku simson a ona má elektrický starter ale msí se na našlapovat nohou. Tak jsem se chtěl zeptat, co bych musel mít, abych mohl jen zmáčknout vypínač a motorka se nahodila?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jinou motorku.

Ale pozor,oni se ty simsony dělali s el.startérem a co by jste musel mít? Tak jestli je tam starter již zabudovaný tak schéma zapojení je zde a jestli se v tom nevyznáte tak k elektrikáři

motoservis-jakuba.cz/...

fgg
hodnocení

Jj je tam elektrický nožní starter, ale já bych nechtěl našlapovat, ale mačkat tlačítko

petrka*

Co to je elektrický nožní startér? Elektrický se roztáčí elektřinou z akumulátoru, nožní roztáčí noha. Tak buď tam startér je a nefunguje, nebo není.

fhg
hodnocení

No takhle v knize píšou že ten simson má elektrické nožní startování, ale já bych to chtěl startovat vypínačem

Tím nožním elektrickým se rozumí normální "nakopávačka stejně jako měli Jawy (velké např 350)tak startovací páku ale pokud byla slabá baterka tak se nedal nakopnout.Oproti tomu Jawky 5O -pionýry neměli baterku .proto se asi píše eletrické nožní!

doktpr365*
hodnocení

0x

Co jsem se dočetl,tak elektrický startér měl simson-skůtr. Jinak něco si o tom můžeš přečíst,spousta lidí to již řešila.

simsonviglu.cz/...

simsonviglu.cz/...

dfgf
hodnocení

Já mám simson SR50 skutr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]