Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píšťalka proti zvěři

Od: michalll* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Dneska jsem si všiml v Tescu v regálu auto-moto píštalku za 120kč, kterou bych měl umístit někde na přední část vozu a ta za jízdy náporem vzduchu vydává zvuk, který my lidé neslyšíme ale zvěř odhání a mohl by se tak člověk vyvarovat srnkám na cestách atd...

Chtěl bych jenom slyšet jestli s tím máte nějaké zkušenosti a vyplatí se do toho těch 120kč investovat nebo to jsou jen vyhozené peníze...

Díííky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

furtnic*
hodnocení

0x

Asi bych to nekoupil.Myslivci používají píšťalky spíš na lákání zvěře.A ve 120 ten zajíc stejně nic neusliší.Podle mě je to hloupost.

celp*
hodnocení

0x

Pokud by to opravdu fungovalo,tak je to něco hrozného.Nejsou jenom zajíci,divočáci a srnky.Nebo že by na domácí mazlíčky účinek nebyl?

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

nefunguje to, když pojedete večer nebo v noci s dálkovým světlem, zvěř je zmatená a i s píšťalkou Vám vběhne do jízdní dráhy...a když pod kulkou zodpovědného myslivce padne bachyně, která vede stádo 50-100 kilových černých prasat, rozdělí se prasata do skupinek a zmateně pobíhají, píšťalka nepíšťalka...a srážka s černým prasetem, to je jako kdyby tam ležel stokilový šutr...píšťalku si kupte, a také jezděte opatrně...to je ta nejlepší kombinace

slavoj
hodnocení

0x

Vážený pane,

píštalky na autě používám 4 roky. V Kanadě ji musíte mít tak jako u nás lékarničku.

Píštalka funguje od 60 km /hod . Zvěř se před vámi zastaví a odběhne od cesty .Vše se děje vždy v dálce asi 300 metrů před vašim autem.

PÍŠTALKY NALEPTE.: nejlepe na přední spojler auta, třeba ze spodu, já je mám nalepeny v mřížování chladiče, dá se i nalepit na zpětné zrcádka ze spodu atd.

Věřte, stojí to za to, nic jiného na světě není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]