Zdravicko ludia..prosim Vas o radu..odmastnoval som brzdy vsetko som zlozil dotiahol ako mal..no ked som dotiahol kolesa spustil auto na zem tak som skusil pomykat s kolesom..chytil som koleso za vrch a potiahol k sebe zatlacil k autu..az som rozhupal jemne auto a zistil som ze na oboch kolesach je volaka ta vola..naboj maticu nq zadnej naprave nema aspo to vyzera ako keby to bolo zaliate z vonka.. tiez mi hucia tie zadne kolesa na letnych pneu pri nizssej rychlosti ked idem rychlesie sa to strati..ked mam zimne pneu tak nehucia tak..a ked dam auto na hever a mykam s kolesom tak tam vola neni..len ked ho spustim na kolesa..sroby kolies dotiahnute..ked tocil kolesom na prazdno tak ide tak normalne celkom lahko nebrzdi nedrhne nehuci..ide o Vectru C 1,8 16V 2003 chcel som len tak dat vymenit zadne loziska ale jedno 170€ plus robota..takze sa radsej poradim..dakujem doplněno 22.07.15 23:48: Jedna sa o zadnu napravu.. doplněno 23.07.15 06:07: Dnes rano som skusal mykat s kolesom a uz tam neni citit ziadnu volu..mozno bolo treba prebehnut kym si sadli kolesa ked som ich mal vtedy dole kvoli brzdam..aj tak ako odskusam volu na naboji ci lozisku?
Ty ložiska budou v haji oni většinou hučí až při zátěži za jizdy de o to zjistit která je to strana a to vyměnit Pohledej u vas nakej opl klub treba se najde nekdo kdo ti to vyměni za slušnou cenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.