Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta - Aliexpress

Od: dakon® odpovědí: 4 změna:

Dobry den, kupovali jste nekdo kameru do auta z Aliexpress, Ebay nebo podobne? Muzete doporucit konkretni model? Soucasne uvazuji o kamere na zrcatko, ale vyber je desivy. Od nejlevnejsich modelu po ty, co maji android vcetne antiradaru.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

serafin*
hodnocení

2x

Zdravím, mám tuhle a za ty prachy jsem s ní spokojený. Natáčí pěkně.

ebay.com/...

jarda1*
hodnocení

2x
GT680W nebo Mini0805

michal136
hodnocení

0x

podivejte se na recenzi na kamery do auta, urcite vam to pomuze v rozhodovani.

ceskyali.cz/...

radek*
hodnocení

0x

Jde o to co potřebuješ snímat. Jedna v předu i tzv. širokoůhlá je vlastně málo...náraz ze strany - nedání přednosti, nepokreje. (i když mám ji taky, zatím). Řešení je ve dvou kamerkách vepředu v horních rozích (malé tubusovité kamerky, fakt nenápadné), natočené mírně do stran, které snímají od boků a celý předek. Obě kameryk umí záznam obou videí na jednu SD kartu současně a ve smyčce v HD! A vlastní konektáž do jednotky (nutný delší kablík), mimo sklo schované ve voze! Pak jednu vzadu separátně se samostatným záznamem pro pokrytí zadních ataků...:o) Pak je to s klidem ...:o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]