Zdravím,způsobil jsem dopravní nehody,u poškozeného navíc došlo k lehkému zranění. Teď mi došel dopis ať se dostavím na magistrát,v dopise je uvedeno znovu se stalo a pak co mi hrozí,ale že když budu souhlasit tak se to vyřeší blokovou pokutou. Jde mi o to že to ve mě nechalo psychický blok,od té doby prakticky neřídím. Chybu jsem uznal samozřejmě jenomže poškozený mi ani potom nedal pokoj,smsky typu: ty už si nezařídíš,o to se postarám ...asi tři takové poslal. Řidičák mi nechali a ted mam jit na ten magistrát a má otázka zní: je tam předvolaný i ten poškozený? Opravdu nemám potřebu se s ním znova vidět
Hui a jaké body seberou když žádné nemá?Ony se totiž púřipočítávají ,každý nový řidič nemá ani jeden!Já např nemám ani jeden od zavedení!
Kolik let již toto platí a stejně se vždy vyskytne ... ,kterému se odečítají!
doplněno 21.07.15 17:50:
Racku-nejdete k soudu,kde jsou předvoláni všichnio společně a vypovídají postupně.Pravděpodobně jen dotaz ve smyslu-souhlasíte s předchozími výpovědmi,souhlasíte s Vaší vinou-ano pak dostanete pokutu a body ,dle ceníku.
Jinak s těmi SMS bych si zašel na PČR,aby posoudili zda-li je to již na TO či nikoliv,já jako laik bych to viděl na TO!
podávat vysvětlení by měl každý, kdo je účastníkem řízení, včetně svedků, tedy např, policistů...zeptal bychj se úřadu, zda je dotyřný-poškozený také předvolán a na kdy
rack*
Já to právě z dopisu pochopil tak, že už je to vyřešeno a jdu si nést důsledky
hui
Ano, PČR to vyřešila a předala věc k úřadu, který vás potrestá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.