Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O-krouzek kde sehnat?

Od: okol odpovědí: 2 změna:
Caute lidi potrebuji nutne poradit mam renault megane 1998 1,9 dti a menil jsem palivovy filtr nacerpal jsem si vsechnoudelal jak se patri a zjistil jsem ze mi jdou bubliny ze netesni privodni a odvidni hadicky do filtru a tam jsou O- krouzky ktere ani za boha nemuzu nikde najit :( prosim poradte co s tim?nebo kde je sehnat? Nechci to znova rozdelavat a merit je sem rad ze to vubec jede :( bubliny jak vzduchovani k rybickam.. Dekuju moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skibob*
hodnocení

4x
Tyto kroužky bývají přibaleny k novému filtru-mají se měnit zároveň s fitrem.Zkuste se podívat do krabičky od fitru.Já je našel v garáži na podlaze, když jsem filtr měnil.Byly tam tři kusy.
okol
hodnocení

Dekuji za odpoved kazdopadne mate pravdu akorat ze ja mel v krabičce jen 2ks z toho bylo jedno tesneni velke na filtr a male taky do filtru nikoliv o-kroužky do privodnich hadic :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]