Dobry den,nevite proc sviti po nastartovani oranzova kontrolka brzdové oblození? Brzdy mam relativne nové (asi rok jeté ) nekdy se to rozsviti az pri jizde.
bude bordel v kabeláži či konektorech u předních kol bud přelámaný kable nebo zoxidovaný či vyhnilý kontakty konektoru od čidel brzdového obložení
pajajin*
To je velice pravděpodobný,páč poslední opravy se týkaly výměny sylembloků,čepů atd..může tam bejt něco pocuchaný.
Vím že kabely už budou asi v čudu,v předních dveří u řidiče po otevření nesvítí a v kufru je taky černo černá tma (žárovky jsou cajk ) je to asi už stářím spuchřivělý a přelámaný...děkuji za odpověd a za info
fiser22*
no, vědět že mám zpřelámané a zpuchřelou izolaci u vodičů tak do toho ani nesednu, takový zkrat (a pojistka ani nemusí zareagovat pokud by to bylo v mezích) a následný požár není moc hezká věc, to už by pak ta svítící kontrolka byla to nejmenší co by vác trápilo
ano mám...to bya první věc kterou jsem šel zkontrolovat. Asi to bude jak tady tvrdí ostatní nějakým pocuchaným kabílkem,brzdy brzdí slušně,jen mám rád když je v autě vše v pořádku a tahle kontrolka mě nebaví,když na mě pokaždé pípne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.