Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc sviti kontrolka?

Od: pajajin* odpovědí: 8 změna:
Dobry den,nevite proc sviti po nastartovani oranzova kontrolka brzdové oblození? Brzdy mam relativne nové (asi rok jeté ) nekdy se to rozsviti az pri jizde.
Proc sviti kontrolka?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

silypekelne
hodnocení

0x

Špatný kablík to může být.Někde přerušený. Ty u kol.

Jak si to udělal, že jsi jel 90 a neujel přitom ani 100 metrů?

pajajin*
hodnocení

Jsem to měl nachystáné :D rychlá akce :)

trtr

Možná kontrola budíků, ručky při startu vyletí na doraz a poté spadnou.

hodnocení

0x

bude bordel v kabeláži či konektorech u předních kol bud přelámaný kable nebo zoxidovaný či vyhnilý kontakty konektoru od čidel brzdového obložení

pajajin*
hodnocení

To je velice pravděpodobný,páč poslední opravy se týkaly výměny sylembloků,čepů atd..může tam bejt něco pocuchaný.

Vím že kabely už budou asi v čudu,v předních dveří u řidiče po otevření nesvítí a v kufru je taky černo černá tma (žárovky jsou cajk ) je to asi už stářím spuchřivělý a přelámaný...děkuji za odpověd a za info ;)

fiser22*

no, vědět že mám zpřelámané a zpuchřelou izolaci u vodičů tak do toho ani nesednu, takový zkrat (a pojistka ani nemusí zareagovat pokud by to bylo v mezích) a následný požár není moc hezká věc, to už by pak ta svítící kontrolka byla to nejmenší co by vác trápilo

cuca*
hodnocení

0x

Máte dost brzdove kapaliny v nádobce?

pajajin*
hodnocení

ano mám...to bya první věc kterou jsem šel zkontrolovat. Asi to bude jak tady tvrdí ostatní nějakým pocuchaným kabílkem,brzdy brzdí slušně,jen mám rád když je v autě vše v pořádku a tahle kontrolka mě nebaví,když na mě pokaždé pípne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]