Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se při jízdě projevují špatné kulové čepy spodních ramen? A jakou práci dá výměna? Předpokládám, že se nemusí nic sundávat a do hodiny to může být hotové?
Jde mi o to, že mám silné vibrace do volantu při vysokých rychlostech 130km/h a více a také při intenzivním brždění z vyšších rychlostí. Brzdy jsou ok a kola jsou vyvážená.
Děkuji.
Mírné klepání se také ozývá od přední nápravy, to jsem zapomněl dodat. Psal mi jeden pán, který měl stejné auto a měl stejný problém a vyřešila to právě výměna čepů u spodních ramen.Měl jsem auto jen na heveru, tak jsem se na to mohl trochu podívat a pravej čep je dost ohnutý směrem na levou stranu..
Jinak děkuji za rady, nechám to na automechanika, at se podívá na celou nápravu.
zvedneš kolo a zalomcuješ s ním nahoru dolu pokud ucejtíš vůli tak spodní čep
zvedneš kolo a zalomcuješ s ním z leva do prava pokud ucejtíš vůli tak čep řízení
To jsem právě zkoušel a i když jsem za to kolo bral silně, tak tam opravdu žádná vůle nebyla.. Nejspíš to bude asi něco jinýho..:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.