Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poprosit o rady ohledně koupě auta pro začátečníka, mám na něj asi 100 tis. a nevím, jaké pořídit, kde vybírat atd.
Děkuji
vybírej v klidu a nespěchej za mě bych ti řekl jedničkovou TDI combi octávii 81kw jede to, houby spotřeba a de to čipnout a to je poté svezení
tu 1,6ku má přítelkyně pokud se stim slušně zachází neni problém máme jí třetím rokem a jen běžná udržba jen ten výkon ten mi chybí
pukud chceš auto levné koukni po seatu cordoba vario TDI nedavno sme tu jednu sehnali v 66kw pro syna mího známého motory totožný s oktávkou a cena je poloviční do 5O seženeš i v komplet výbavě
focuse bych nebral má to dcera rezne to,hnije to ,žere to a poslední dobou to furt vyžaduje nákou péči a ta neni nejlevnější
Mě se docela líbí ty Fiaty, ale rozumím tomu tak, že to má kola a volant... už vybírám dlouho a pořád se nemůžu rozhodnout a nechci naletět... tak jsem chtěl zkusit ten autotým.cz...
Taky se snažte vyhnout značkám, co se nejvíc kradou, a mezi ně patří hl. Felda, Škoda... Teda pokud ho nemáte na vlastním pozemku - za plotem...
K autum, ktere se nejvice kradou, patri hlavne Skoda Felicia? Kdo to kde krade? Nejaky gang sberacu srotu?
To se zeptejte těch zlodějů, ale mám to přímo od policajtů (mně taky ukradli auto), seznam kradených aut je taky dost jednoznačný.
O díly na Feldu je zájem - spousta lidí to furt drží při životě jako super auto s levnýma dílama (z čorek)
Tak nejvíc se nekrade, ale minulý rok každé 23tí kradené vozidlo bylo Škoda Felicia.
Audi, Fiat, Mercedes, Opel, BMW, Citroen, Seat, Hyundai ... tyhle všechny značky se kradou méně, než pouze Škoda Felicia. Takže se krade dost.
Je tomu cca 2roky zpět, co tu u nás řádil gang zlodějů, co přes noc kradli pěkné 5. dveře z Felicií. Jen já jsem ráno viděl na jednom parkovišti cca 6 Felicií bez 5tých dveří. Vůbec jsem netušil, co se děje. Až když dorazila PČR, tak mi to došlo.
Díky za všechny rady Po prostudování všech možných odkazů na internetu jsem se rozhodl, že fakt asi nemá cenu investovat do toho auta více než 30 tis... a chci se zeptat... v téhle cenové relaci je asi jedno jaké auto a v jakém bazaru co? Co takhle AAA bazar?
Díky
AAA nééééééé. Nebudu psát o podvodech, které jsou jim vlastní.
doplněno 16.08.15 22:48:Já bych koupil benzínovou Octavii. Levný sevis a spolehlivé. Samozřejmě pro někoho je takové auto nepřijatelné, protože je to śkodovka, ale vezměte si s sebou (ať už se rozhodnete pro cokoliv) nějakého odborníka. Myslím skutečného odborníka i kdyby jste mu měl zaplatit a ne blba, co se domnívá, že zná auta.
Jednu dobu jsme doma měli Fiata Punto, na naučení to nebylo špatné, ale jinak to byl hrozný šrot. Na druhou stranu máme doma francouzské auta, jedno už 10 let a to je držák!
Já bych úplnému začátečníkovi neradil nějak zbytečně moc investovat do nového auta, jestli uvažuješ, že za 2 roky budeš chtít jiné, tak bych do něj 100 tis necpal k čemu? U začátečníka se musí počítat s tím, že auto schytá občas nějaký ten škrábanec nebo něco takového..
Já osobně bych vybral něco do 50 tisíc ať to zase není úplná plečka typu favorit.Ideálně se o tom pobavit s někým kdo tomu trochu rozumí a zajede s tebou se nato auto podívat. Jinak se může stát, že nekoupíš dobře.
A kupovat oktávku, která je velmi kradená a pořád drží, nebo fabii za 70 tisíc, jsou podle mě vyhozené peníze.
Zdravím, rád bych se zeptal, jaká je odhadovaná cena tohoto auta autoesa.cz/... Umíte to někdo odhadnout? Zajímalo by mne, proč je cena 65 na splástky a 90 v hotovosti? Jaká je jeho cena v hotovosti...? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.