Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dotaz. Potřeboval bych vyměnit olej u auta. Už jsem si ho koupil ale potřeboval bych s ním zajet někam na zvedák či nad "jamu" . Nevíte někdo o nějakém takovém místě či o někom , kdo by mě za mírný poplatek (100-200kč) toto umožnil? Pokud možno v Brně či okolí.
Málo kdo vám bude chtít vyměnit olej který si dovezete nestačí jen přizvednout auto v garáži a vypustit to do lavoru nebo starýho kanystru?
Bohužel nemámgaráž...No asi to budu muset udělat na ulici. Akorát nevím jak se pod to auto dostanu...
Ale tak vymění určitě i dovezený olej stejně jako vymění dovezené díly, ale budou za to chtít víc než kdyby se použili vlastní matroš. I když i to je otázkou. Naposledy jsem si měnil olej na svojí feldě. Olej 4,5l mě nestál ani tři kila plus teda filtr. Práce zdarma, protože tu jsem si udělal sám.
Naštěstí mám přístup k rampě, ale je taková zabordelená prasatama plus některá auta co jsem měl na ni blbě vyjíždí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.