Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hasicí přístroj

Od: jirka2® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Ctěl bych se zeptat zda pro soukromé účely je nutné také po roce revize na tento přístroj.Zda to policie třeba v Polsku kontroluje.V Polsku je hasicí přístroj v autě povinný.

doplněno 15.07.15 15:01:

Myslím celkově na jakýkoliv hasičák který mám v autě.To foto jsem tam přidal jen jako ukázku.

Hasicí přístroj

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

Hele nevím jak jinde, ale abys z tohohle šuntíku prdíku nebyl zklamanej jen to spíš takový ojeb aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Jednou jsem s něčím takovým chtěl hasit malý ohýnek. Udělalo to pff pfff a hotovo. Plnit to nejde nebo mi to aspoň řekli ve firmě kde jinak hasičáky plní a revize na tohle taky nedělají.

sunset*
hodnocení

0x

Speciálně v Polsku policajti nepožadují hasičák po cizincích, ověřeno osobně.

doplněno 15.07.15 15:20:

Ještě doplním, že tenhle prskostroj vám vystačí zhruba na 2 sekundy hašení. Aby to mělo smysl, musíte vozit aspoň 6 kg hasičák.

Čiste formálně revizi nepotřebujete ani pro hasičák v RD, ale je ve vašem zájmu, abyste byl připraven.

uxet5kigi

Na hašení 99% požárů aut stačí 0.5kg hasící sprej. Jeho obrovská výhoda je, že ho můžeš mít opravdu po ruce a teda včas začít hasit. Lze tím opravdu uhasit hodně. Hlavní je včas a rychle reagovat.

6kg hasičák v osobním autě bych bral jako další možnost po tom 0.5kg. Určitě ne na prvotní hašení, protože ho nemůžeš mít po ruce a budeš muset pro něj do kufru. Protože Murphyho zákony platí i v případě požáru, tak zrovna budeš mít kufr plnej věcí, které budeš muset vyložit, aby jsi se k němu dostal. A každá vteřina rozhoduje, jestli auto uhasíš či ne.

doplněno 16.07.15 09:07:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]