Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky typ palivoveho filtru?

Od: honzagg odpovědí: 4 změna:
Zdravim,chci se zeptat jakej mam dat filtr palivovej do ford fiesty 1.25 zetec-s 16V r.v.1998?vyhledal jsem jsi ho sice podle typu auta a pod ale naslo mi to ruzne druhy tak nvm jakej vybrat :/ a popripade kde ho najdu v aute?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Pokud tyhle základní věci nevíte, raději si výměnu neprovádějte sám a nechte to na automechanikovi. Je to jako kdyby jste chtěl propočítat teorii relativity a neuměl jste sčítat a odečítat. Jinak tahle informace se dá na internetu určitě velice lehce najít, stačí pohledat FORD fóra a dílenské příručky. Alespoň u škodovek tomu tak je. Hodně štěstí.

doplněno 13.07.15 18:40:

Za sebe bych šel spíše do toho MANNu, tu druhou firmu neznám (ale to samozřejmě neznamená, že musí být špatná). Nemůžu znát všechno, že jo *frajer*

doplněno 13.07.15 18:53:

Mě tam mechanik cpe Bosh, snažím se dávat trošku "lepší" díly, Starline nedůvěřuji.

doplněno 13.07.15 19:00:

jj UFI tam mám myslím vzduchový?, ještě bere Stahlgruber a taky Hengst

trtr

MANN je jistota, pokud lze, tak berte MANN.

trtr

Tak Bosch je taky dobrý, já mám vyzkoušené filtry UFI (jak palivový, tak vzduchový) a v pohodě.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím,zkuste: autodily-cardo.cz/... či autodily-cardo.cz/... Drobné rozdíly v rozměrech (mimo vstup a výstup) se vyrovnají palivovou hadičkou (natvaruje se).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]