Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Před 14 dny jsem si zamluvil v autobazaru přes internet automobil.Majitel autobazaru mi zaslal předkupní smlouvu,kterou jsem já nikdy nepodepsal.Na účet uvrdený ve smlouvě jsem zaslal zálohu 50000 kč.Tak vysoká byla vzhledem k rozložení platby na víc částí.Minulý týden jsem zaslal na účet dalších 130000 Kš s tím,že zbytek dovezu v hotovosti.Bohužel z vážných finančních důvodů musím od koupě odstoupit.Na jakou náhradu má majitel autobazaru nárok?
doplněno 13.07.15 09:29:Ona to vlastně žádná smlouva ani nebyla.Po několika telefonických rozhovorech a vzhledem k tomu,že se jedná o velkou zavedenou firmu,jsem akceptoval zálohovou fakturu a postupoval již uvedeným způsobem.
ale smlouvu jste uzavíral Vy sám, telefonicky, elktonicky nebo ústně, tak se ptejte sám sebe na čem jste se s prodejcem domluvil, a když si to nepamatujete tak mu zavolejte, pochybuji že někdo pošle 70 tisíc korun neznámému člověku bez předchozí domluvy, od smlouvy o smlouivě odstupte, požadujte vrácení peněz, pokud měl prodejce nějaké náklady, tak mu je prostě uhradíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.