Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční signalizace dveří

Od: kil0004 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám Renault Megane 2007 a přestal mi v kufru fungovat spínač signalizace otevřených dveří. U starších aut to bylo jednoduchší (jen takový cuplík), ale tady to je schované v zámku a nepodařilo se mi to najít. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Samozřejmě vyměnit kus za kus je řešení, ale až to poslední. Za rady předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Ked zhodis tapacir na piatych dverach, tak vacsinou tam ten spinac uvidis su to led dva kabliky pripadne jeden. Tiez na opli mam spinac ale je schovany priamo v zamku..mne sa stalo na octavke ze mi to tiez neslo..nasiel som kable vediace od spinaca a skusal som merat napatie po celom napajani a zistil som ze spinac je ok len kablik pod tapacirom v rychlospojke bol prepaleny..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]