Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyfuk vozidla

Od: lukaas245 odpovědí: 4 změna:
Zdravim ludia mozte mi poradit? Chcem si menit stredovy tlmic vidim tam dieru..len vyfuk je od vyroby povodny..nebol meneny..a ja by som chcel vediet ci sa origo od vyroby davali vyfuky ako jeden celok od zberneho potrubia az po zadny tlmic..ja totiz neviem najst komplet vyfuk len jednotlive diely ktore sa nejakym sposobom spajaju..je to od vyroby spravene tak alebo sa musi urcita cast rezat napr..karbobruskou a vymeni sa za novu? A ked casom budem chcet menit aj zadnu cast vyfuku bude sa to tam dat nejako spasovat ked budem musiet aj tu cast rezat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Treba oktavky maj stredni a koncovej dil origo v celku
Delal sem dacii logana a ten mel vcelku zas katalizator s prostrednim dilem
Beru flexu namerim uriznu nasadim novej pouziju pastu na vejfuky nebo kamnarsky tmel dam sponu a hotovo
lukaas245
hodnocení

Dakujem za odpoved a ta pasta sluzi na tesnenie toho dielu? Mne ked na octavke menili stredny diel tak sa to tam len nasuvalo trubka do trubky dal mi tam uckovy uchyt dotiahol aa to bolo vsetko.. tie jednotlive diely mali z jednej strany na kusku vacsi priemer a ten sa nasunul na trubku katalyzatora. Len na mojom opli sa mi zda ze to je vsetko vcelku..a nameras si novy diel a podla toho odrezes stary? Musi byt presne odrezany alebo tam moze byt nejaka tolerancia napr.. 5 cm.. niektore potrubie tam mam tak poohinane ze pochybujem o presnom merani.. tu pastu musim pouzit vzdy alebo nie? Da sa potom diel opatovne vymenit ked tam bude pouzita ta pasta?
Pasta je tam pro lepši utesneni spoje
Rozebrat to de bez problemu
Je lepši ji použít maš větší jistotu źe to ve spoji nebude foukat
Přesně to řezat nemusíš de jen o to aby to šlo nasunout a neuřízl sis to kratký
Ja to ani nesundavam vyvesim vejfuk plus minus to řiznu a montuju novej

hodnocení

0x

když jsem si koupil nynější auto-výfuk cely v jednom kuse.Pak jsem měnil zadní tlumič a trubku-tumič měl přírubu na trubku a spona,na kat vařený.Nyní,neboť u sváru 2x již upadla koupena jiná trubky-přírubu jak na tlumič + přiruby na katalizátor.jeden e-shop uvádí vše v celku,druhý od katu v celku a třetí kod katu trubka a zvl.tlumič.pak si vyberte!Nebojím se říci že to tak bude na vícero typů a modelů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kamnarsky tmel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]