Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chcem sa poradit bol som an stk s Autom Vectra C 1.8 16V 90kw 2003... Vsetko ok akurat mi povedal, ze mi prave svetlo svieti viac doprava a vraj to skusal nastavit ale nejde to...neviete aky system tam je nato manualne natacanie? Este mi meral brzdov ucinok a zadne lave koleso brzdi o 20% slabsie ako prave.. V zadu aj v predu mam kotuce..(predne brzdy nesumernost 5%)..Vraj je to v norme, ale aj tak neviem preco..Ked som pozeral protokoly z pred dvoch rokoch, tak tam boli zadne brzdy uplne rovnake.. Samozrejme som auto kupil isiel menit brzdovku a tam miesto DOT 4 volaco cervene.. Tak dovie co stym bolo robene.. Len chcem vediet ci tato nesumernost je sposobena len tym, ze to lave koleso moze byt mastne pripadne sklovite dosticky a preto slabsie brzdi, ked som pozrel na protokol tak aj rucna ma rozdiel cca 25%..sice rucna sa nebere do uvahy ako sumernost, ale tymto som zistil, ze to kvapalinou nebude.. Rozmyslam teda kupit pravotocivy stahovak na brzdy a skusit to rozobrat.. Len sa bojim toho, ci brzdovy valcek pojde otocit a nasledne zatlacit dnu, aby som to potom zlozil.. Este jednu otazocku.. auto ma ABS ESP a samozrejme spolocnu brzdovku pre spojku a brzdu...keby som chcel menit hlavny brzdovy valec pripadne ho repasovat..aky je presny postup? Vyberiem Valec do noveho valca nalejem kvapalinu rucne ho postlacam, nech sa kapalina prezene cez hlavny valec, potom ho zapojim na posilnovac a odvzdusnim kazde koleso? Spojku bude treba tiez alebo nie? Pretoze som to zatial nikde nevidel ani necital.. A ak by som zavzdusnil brzdovu sustavu ako sa da na opli odvdusnit ABS?Brzdy som odvzdusnoval klasicky slapanim zo zadneho kolesa isli aj bublinky, ale ABS ide normalne.. To sa pytam len tak preventivne.. Dakujem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.