Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ABS sviti stale..kabelaz?

Od: ingbratwurst® odpovědí: 2 změna:

Zdravim,

uz jsem vymenil abs sensory vepredu a byl asi mesic klid, posledni tyden opet stejny problem a prisly na radu senzory vzadu, protoze diagnostika oznamovala speed sensor signal too low. Tachometr tentokrat funguje, tempomat taky, ale abs a brzdy kontrolky sviti nonstop. Kde by mohla byt dalsi chyba? Volvo-forum jsem zkousel ale ani se nenamahaji s odpovedi. Mimochodem jsem zjistil dnes pri sundavani kol, ze zadni sedla jsou na jednom kole vymackany zvenku a na druhem zevnitr. Muze byt problem tady, tedy ze by to senzory braly v potaz a hlasily chybu?

Dekuji velice

Volvo v70 2.0T, 00 automat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakublinhart1*
hodnocení

3x

Zkoušel jsi očistit ten zubatý kroužek ze kterého čidlo snímá otáčky,bývá někdy zanešen a čidlo nemá co snímat.

joudic*
hodnocení

0x

Me sviti ABS uz rok a pul, vykaslal jsem se na to :) Asi je to zasvinene, zaoxidovane nebo mrtve senzory, hlavne ze fyzicky funguje :) Nemam Volvo... Buhvi, co s tim bude, asi takove problemy nemaji, tak vam nikdo neodpovida...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]