Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cep ramene

Od: tomasb odpovědí: 3 změna:

zdravim pri vymene svislych kul.cepu na rameni a dotazeni v tehlici jsem pomoci paky zjistil ze oba cepy se mi v tehlici pohybuji nahoru dolu sverny sroub je dotazeny na fest myslite ze je to tak v poradku? uvitam i nake rady, myslite ze mam roztahnout tehlici,vlozit do ni kousek plechu a stahnout tuto vetu jsem nasel na netu ale nevim dekuji Renalt Megane

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bud špatnej pruměr čepu nebo vymlety těhlice
Ten plech je sice řešeni ale ja bych v to duveru neměl uz sem parkrat viděl vyskočenej čep a je to o hubu
tomasb
hodnocení

takze chapu spravne ze se nema ani hnout a nake rady? cepy jsem kupoval primo v Renoltu takze spis ty tehlice

Ano čep se v tehlici nesmi po utazeni ani hnout
Co ty stary čepy ty se taky mlely? Skusil bych jiny čepy nak se mi nezda že by obě tehlice byly vymlety

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]