Nejste přihlášen/a.
Mám ford mondeo mk3 tdci r.v 2002 dneska ráno jelo bez jakýkoliv závady, ale když jsem ho chcípnul, a pak znova chtěl nastartovat, už to nešlo jen cvakalo, tak jsem vymontoval baterii a dal na nabíječku a je vybitá co mýslíte že by tomu mohlo být? baterie byla kupovaná v Prosinci bezudržbová Meyle, a alternátor před dvěma lety, kabely jsou taky OK
Může to být cokolivNabijte baterii namontujte zjistite jestli dobíjí(+-14v) zjistíte funkčnost altíku.Poté zastavte motor všechno povypínejte a zjistite klidový odběr max 20Ma jestli je větší tak zjistit kde-povytahovat pojistky a zkoušet okruhy.A nenechal jste jen něco zaplé?
No já bych tu baterku raději odpojil abych ráno do toho servisu dojel
určite jsem nenechal nic zaplého a i kdyby jo tak se snad baterka nevybije za hodinu co jsem byl doma, ale kdyby to byl alternator tak by svítila kontrolka dobíjení nebo by svítili mín svetla nebo něco ale prostě nic
doplněno 08.07.15 21:15:baterii jsem nabil a auto jede normálně tak si budu moct alespon ráno zajet do servisu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.