Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění Pur pěny

Od: milzme* odpovědí: 6 změna:

Jak odstranit ztvrdlou Pur pěnu z karoserie automobilu,aby se neponičil lak Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

No než jste začal vyspravovat auto pěnou - což stejně nemá většinou dlouhé trvání- tak jste si měl koupit odstraňovač pěny...To je co?

doplněno 07.07.15 16:20:

Když na ni nebudete šahat, slunečním zářením zdegraduje sama a půjde odrtit lehce...

milzme*
hodnocení

Já jsem nic neopravoval,ale nějaký ksindl mi v noci postříkal karoserii a ráno njiž byla pěna tvrdá.Odstraňovač Pur pěny nezabral,neboť to bylo déle jak 4 hodiny od nanesení pěny.

ju*

Nějakej hajzl Vás nemá rád - po týdnu dvou na slunci by to mělo jít samo, pokud ten sajrajt nenarušil lak...v této chíli je to už jedno.

hodnocení

0x

Údajně se prodává i čistič již vytvrzené pěny,ale ještě jsem neviděl,takže tato jen mechanicky,nebo opatrně odřezat a zbytek nechat na UV.UVzáření ji toiž degraduje a ta se rozpadá!

trtr

Zdravím, hmm to je hodně blbé. No kdyby náhodou, tak bych to hlásil na PČR (kamer je celkem dost), jinak opatrně odrolit a příště hodně a pravidelně voskovat.

hodnocení

0x

milze,

jaký odstraňovač jste použil?

Vynikající je toto: milancukrar.papricka.cz/...

denbraven.cz/...

Vlastnoručně odzkoušeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]