Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik lambda sond ma opel corsa D?

Od: andalus odpovědí: 5 změna:

Prosim o radu, kolik lambda sond ma opel corsa D, jednu nebo dve? Stale mi to pise v diagnostice chybu na lambde a tu jsem menil, tak jestli tam neni jeste nahodou druha, Lambdu jsem menil pred katalyzatorem u motoru.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x

No asi bude záležet jaký máte motor , tady ten např má 2

autodily-hlubina.cz/...

klikněte na odkazu na ---- Kompletní specifikace ----

mrkněte pod vůz na katalyzátor a uvidíte .

doplněno 05.07.15 14:07: autodily-hlubina.cz/... na odkazu na ---- Kompletní specifikace ----
doplněno 05.07.15 14:08:

autodily-hlubina.cz/...

tady

andalus
hodnocení

mam opel corsa D 1.4 66kw - 2008 r.v

hodnocení

2x
Pravdepodobne ste niečo už riešil tuna ohľadom toho opla,tak vám poviem vlastnú skúsenosť.Kamion Mercedes,vykonávana oprava v autorizovanom servise ohľadom emisii,vymenená súčiastka,kontrolka emisii svieti,následne vstup diagnostikou na základe kódu ktorý bol poskytnutý servisu online zo servisu dovozcu na základe výrobného čisla danej súčiastky a nasledne zmazanie chyby a potvrdenia o oprave bola ukončená diagnostika.Zaznam v riadiacej jednotke ostal a bol už vedený ako opravený.Na vozidle sa už nerosvietila kontrolka a vozidlo opustilo servis.Z toho dôvodu vám to svieti,lebo nieje potvrdená oprava,len sa zmaže chyba.Len špičková diagnostika sa tam dostane a poväčšine len servisná danej značky lebo sa takto chránia výrobcovia.Nie som si istý,no u opla by to mala byť OP-COM.Navštívte autorizovaný servis a budete mať pokoj.
patas73
hodnocení

Zdravim, dekuji za odpoved. Zajedu do opla, ktereho mam nejbliz do Breclavi a uvidim. Dekuji za dobry podnet. Dufam, ze to bude tim

repkin*
hodnocení

0x

nezakladej stejna temata

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]