Nejste přihlášen/a.
schánim podrobne schema na zadní praví brzdič na peugeot 307 1,4HDI, nevrací mně ruční brzda jak se to dá rozchodit? předem děkuji za odpověd Štefan
Francouzi mají strašné brzdiče - zvláště starší kusy mají potíž s "hliníkovým morem" - pak to dopadne tak, že píst vypadá dle foto... zasekne se a hotovo...
Nejprve se pořádně podívejte, jestli problém není v lanovodech- někde může být zlomený.. to je nejlevnější oprava.
Brzdič nový 5000,-, repase od autokelly cca 3000 kus. Sada na opravu 700,-. Ale já si koupil právě ty sady a po cca 10tis km byl problém zpět. Pořádně pročistěno a vyměněn váleček - ale ten mor se prostě vrací ! Je to k ničemu.
Pokud chcete jezdit bezpečně, rozhodně doporučuji koupit v nějaké akci nový brzdič.
Neprohlížel jsem dál,ale jukni sem : peugeot-club.com/...
Jinak na 405 na bubnech to byla hrůza, zlatý fiat.zato ručka na kotoučí na předek nemá chybu,u citroenu vyřešili lépe než ostatni na zadních!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.