Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálniční známka na 10 dní

Od: heterak® odpovědí: 5 změna:

Jak je to s dálniční známkou na 10 dní? Začátek platnosti vyštípne prodávajíci při nákupu nebo se to píše ručně až když ji budu chtít použít?

Btw: Na kterých benzínkách se prodává? Sou nějak označený? Abych nemusel prolítávat desítky benzínek.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Zajdi si na poštu, tam je též prodávají. Jak je to s označením poradí snad jiní. Apropo, známky se prodávají i v Kauflandu, ale nevím zda budou mít i 10ti denní. Ale můžeš si zavolat na nejbližší pobočku, řeknou ti

uska*
hodnocení

0x

10ti denní kupuji u benzinek před hranicemi a vždy mám proštípnutý datum prodeje. Benzínky nejsou extra označeny, kupuji na předposlední a to proto, že kdyby náhodou neměli, tak mám ještě jednu šanci před překročením hranice.

repkin*
hodnocení

0x
Dalnicni znamky maji snad na kazde benzince. Datum procvaknou tam, pise se pouze spz/rz.

flip
hodnocení

0x

Procvaknutí si radši pohlídejte, pokud vás chytnou bez procvaknuté známky, je to za pokutu pro vás i postih pro prodejce :)

sebrle
hodnocení

0x
Každá pumpa,pošta,některé obchody. Koupím kde potřebuju aařeknu si kdy má platit a procvakne to datum,zaplatím,napíšu SPZ,nalepím a jedu. Kolikrát si koupím i měsíc dopředu a mám klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]