Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdušová pneu

Od: ent odpovědí: 5 změna:

U bezdušové pneu mi ucházel vzduch u ventilku. Ventilek jsem vytrhl kleštěma a protánul jsem nový. Kousek starého ventilku se utrhl a zůstal v pneumatice. Je slyšet jak tam poskakuje když pneumatiku kutálím. Může tam něčemu vadit při jízdě? Můžu ho tam nechat nebo musí ven? Co myslíte - poraďte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych si s tím hlavu nedělal. Pravděpodobně se vám odtrhnul od ventilku kousek gumy a ta by žádnou neplechu dělat neměla. Při vyšších otáčkách stejně zůstane odstředivou silou zafixovaná na jednom místě. Ale odborník nejsem.

hodnocení

0x

Nedovedu si představit jak se Vám povedlo nacpat nový ventilek do kola z venku...

Takže to že Vám v kole poskakuje kus starého ventilku je dost nepravděpodobné a spíš budete mít problém s netěsností.

ent
hodnocení

Z ventilku ucházel vzduch v místě kde vychází z ráfku, při ohnutí ventilku bylo vidět prasklinu. Proto jsem ventilek uchopil do kleští a vytáhl. Přetrhl se v nejslabším místě - celá vnitřní část zůstala uvnitř. Na vnitřní straně jsem odpáčil pneumatiku od ráfku a prostrčil nový ventilek - zevnitř. Kleštěma jsem ventilek protáhl do správné polohy, nahustil pneumatiku a když s ní pohnu, je slyšet jak se uvnitř utržená část pohybuje.

hujer123*

To, že jste ventilek přetrhl, jste musel zjistit olamžitě. Když jste dával nový, nechápu, proč jste ten utržebný kousek nevyndal.

hodnocení

0x
Ak tam ostal kúsok gumy tak to nevadí,on sa aj tak časom opotrebuje na gumový prach,ktorý je bežnou nečistotou a ako bolo tú písané,tak odstredivou silou bude aj tak na jednom mieste pri jazde.Pokiaľ vám neuniká tlak,tak sa tým netrápte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]