Nejste přihlášen/a.
U bezdušové pneu mi ucházel vzduch u ventilku. Ventilek jsem vytrhl kleštěma a protánul jsem nový. Kousek starého ventilku se utrhl a zůstal v pneumatice. Je slyšet jak tam poskakuje když pneumatiku kutálím. Může tam něčemu vadit při jízdě? Můžu ho tam nechat nebo musí ven? Co myslíte - poraďte.
Nedovedu si představit jak se Vám povedlo nacpat nový ventilek do kola z venku...
Takže to že Vám v kole poskakuje kus starého ventilku je dost nepravděpodobné a spíš budete mít problém s netěsností.
Z ventilku ucházel vzduch v místě kde vychází z ráfku, při ohnutí ventilku bylo vidět prasklinu. Proto jsem ventilek uchopil do kleští a vytáhl. Přetrhl se v nejslabším místě - celá vnitřní část zůstala uvnitř. Na vnitřní straně jsem odpáčil pneumatiku od ráfku a prostrčil nový ventilek - zevnitř. Kleštěma jsem ventilek protáhl do správné polohy, nahustil pneumatiku a když s ní pohnu, je slyšet jak se uvnitř utržená část pohybuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.