Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystouplí plast nárazník

Od: klepi® odpovědí: 2 změna:

ahoj psal jsem tady, v pondělí, ohledně škrábance na felicii, někdo to do mě asi tuknul na parkovišti, stalo se to, že mám na autě plastový nárazník a ten jakoby nad pravým kolem v lini co vede, se tím tuknutím asi 0,5-1 cm vyboulil ven, nevíte někdo jestli se to dá nějak opravit?

všem budu vděčný

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Fotečka by nebyla? JInak nad kolem nárazník asi není, ne? Konec nárazníku u Felicie je drženej z vnitřku asi osmičkou šroubem přes podložku. Je to jen sevřený a v nárazníku je drážka, takže by to mohlo jít seřídit. Bacha na zarezlý šrouby - neurvat!

doplněno 03.07.15 11:30:

Podívej se zevnitř od kola pod tu špičku, kterou tvoří zadní část nárazníku - povolit šroub, vyvlíknout nárazník a zkusit srovnat. Plast se nerovná kladivem, ale klidným tlakem. Případně lze nahřát - raději zevnitř. V nejhorším sundat celej, ale dopasovat se to musí stejně podle blatníku.

hodnocení

ja to tam vidět v pozadí a v tom nevětším vyboulení to má asi 1 cm ale kladivem to zatlouct zpátky nejde

Vystouplí plast nárazník

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]