Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakého vozu to je

Od: zbynass* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den po úklidu garáže jsem nazazil na tyto vnitřní světýlka pomohl by mě někdo určit z jakého vozu jsou je na nich cccp takže rusko nejspíše žigulik ale jaký typ neví někdo? přidávám foto na posouzení

Z jakého vozu to je
Z jakého vozu to je #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Už je to nějakou dobu, co šel "Ivan" z domu, ale myslím si, že to opravdu jsou světýlka ze Žigula, měl jsem typ 2101 (tedy ten nejstarší), kam až se tyhle světýlka dostaly, netuším.

trtr

Zdravím, měl jsem asi 4-5 let, ale pamatuji si, že jsem je viděl v Ladě (Žigul). Je tam vidět i část azbuky.

hodnocení

1x
Je to svetlo z osvetlenia kabíny auta žiguli a potom Lada.Bolo namontované na stredovom stlpiku nad uchytením pásov.Ten vypínač má akože tri polohy.Jedna poloha,dvere zatvorené a svieti,druhá krajná dvere otvorené svieti a tretia ak ho nastavíte na stred,tak nesvieti svetlo nikdy.
doplněno 04.07.15 21:18: Tak spolupráca RVHP sa nezaprela.

isteron
hodnocení

0x

Vyzerá to na Žiguláka. Ja som ho nemal, ale toto svetielko som si namontoval do zadného kufra ako vylepšenie pri ukladaní do kufra Trabanta kombi.

mzxy*
hodnocení

0x

Je to z raketometu GRAD

hodnocení

0x
Stejná světýlka měl také Fiat Polsky 125p.Tuším že je ještě mám.Měl jsem rv 1972,130Occm.

smetreg*
hodnocení

0x

Měli jsme to v "žigulu" - VAZ 2101

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]