Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké tlumiče na škoda felicie 1.3?

Od: david19 odpovědí: 8 změna:

Zdravím chci se zeptat na to jaké tlumiče by byly "nejlepší" pro škodu felicii 1.3? (na ceně mi až tak nezáleží)

-Kayaba?

-Sachsech?

-Ateso?

-Bilstein?

-Či jiné?

Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ja bych dal pořadí bilstein,ateso.kayaba ,sachs.

david19
hodnocení

Je zajímave že plno lidí říká jak jsou sachs dobré ... (os. poznámka)

hodnocení

0x

Ateso jsou originál Sachs jsou tvrdší.Já dával Monroe a to ještě máte TRW,Koni,Meyle...Jinak na felcku pokud to není nějaký suprsport:) tak jakékoliv z uvedenýh,hlavně žádnou čínu a nezapomenout na nové uložení

luke18*
hodnocení

0x
Dobrý den pánové,
dnes mi příjdou tlumiče na zadek, ale nevím, jestli mám přikoupit horní uložení?
zztop*

Určitě ano. To původní bude po těch letech na tom stejně jako tlumiče. A když už to děláš tak to udělej pořádně ať to nedáš do kupy a nezjistíš, že stejně je v háji to uložení a že ho musíš vyměnit.

kup to komplet jak uložení tak i ty plechový misky

skoda-club.net/...

fik

To je samozřejmost že i s uložením,ty gumy jsou prosezené a spuchřelé,miska bude určitě shnilá a doraz už určitě taky nebude v nejlepším stavu.

Já radši udělám práci pořádně než to pak dělat víckrát

trtr

Zdravím, mám dobrou zkušenost s tlumiči Sachs Super Touring (kapalinové). Jinak Kayaba patří mezi ty lepší, to znamená že je lepší než Sachs. Je třeba zvolit mezi tlumiči kapalinovými (větší výdrž) a nebo plynokapalinovými (větší komfort). Uložení si kupte také nové. Poté co budou tlumiče doma, tak je postavte na nějaký čas do polohy, v které jsou na autě a před montáží několikrát zatlačte pístnici dovnitř a nechte vyjet zase ven (bližší montážní pokyny jsou v balení-většinou+pokyny výrobce auta).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]