Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat na to jaké tlumiče by byly "nejlepší" pro škodu felicii 1.3? (na ceně mi až tak nezáleží)
-Kayaba?
-Sachsech?
-Ateso?
-Bilstein?
-Či jiné?
Děkuji za odpovědi.
Určitě ano. To původní bude po těch letech na tom stejně jako tlumiče. A když už to děláš tak to udělej pořádně ať to nedáš do kupy a nezjistíš, že stejně je v háji to uložení a že ho musíš vyměnit.
To je samozřejmost že i s uložením,ty gumy jsou prosezené a spuchřelé,miska bude určitě shnilá a doraz už určitě taky nebude v nejlepším stavu.
Já radši udělám práci pořádně než to pak dělat víckrát
Zdravím, mám dobrou zkušenost s tlumiči Sachs Super Touring (kapalinové). Jinak Kayaba patří mezi ty lepší, to znamená že je lepší než Sachs. Je třeba zvolit mezi tlumiči kapalinovými (větší výdrž) a nebo plynokapalinovými (větší komfort). Uložení si kupte také nové. Poté co budou tlumiče doma, tak je postavte na nějaký čas do polohy, v které jsou na autě a před montáží několikrát zatlačte pístnici dovnitř a nechte vyjet zase ven (bližší montážní pokyny jsou v balení-většinou+pokyny výrobce auta).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.