Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím Vás, sice tu vidím pár stejných dotazů, ale odpovědi k tomu spíš laděné do "asi, možná, nejspíš". Rád bych si přečetl odpověď někoho s vlastní zkušeností. Tedy k věci: někdo mi škrábnul modrou metalízu na zadních dvěřích C4. Rýha je dlouhá, tenká, s bílým podkladem, není až do plechu. Víte někdo, jak ji spolehlivě zamaskovat? Opravdu prosím o radu jen zkušené v ostatních případech radši neodpovídejte. Děkuji za pochopení i za případné odpovědi.
v servisní knížce a v zavazadlovém prostoru jsou papírové štítky s kódem barvy, metalíza + lak v malé lahvičce stojí necelé dvě stovky a namíchají se podle kódu
rozžvýkanou zápalkou připomínající hodně jemný štěteček jsem postupně vyplnil ryhu metalickou barvou, na kterou jsem jemným měkkým štětečkem nanesl lak
štěteček který je součástí víčka lahvičky je tvrdý a nedá se použít
barva se dá naředit nitroředidlem
to je osobní zkušenost, pokud se Vám tředou ruce pověřtě někoho jiného nebo to dejte do lakovny za 3500,. Kč stříknout celé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.