Nejste přihlášen/a.
zdravím,chci se zeptat...v červnu 2014 jsem překročil rychlost a vyfotila me kamera...nyní je červenec 2015,tudíž je už vice než rok od přestupku a nic mi nepřišlo.Znamena to že už mi žadny postih nehrozí?děkuji za odpověď
Přestupek lze projednat do jednoho roku od spáchání přestupku ,po roce již nelze přestupek projednávat .
Víte, jak se to s tím stahováním kalhot? Když vyfotili, vyfotili, když ne tak ne. Co tak jezdit jak se má? Jinak § 20 o přestupcích.
Bussi, prosí, zkuste odpovídat na to, co se tazatel ptá.Pokud dáte §20, dejte i zákon, ke kterému to platí. Nikdo není tak dobrý, aby věděl vše...
Ahoj. Onehdy jsem projížděl kolem Nemocnice v Turnově. Bylo to před půlnocí a blikl na mě fleš od kamery-foťáku. Čekal jsem nějakou zásilku a ona pořád žádná nešla. Nevím, buď to měli ve fázi zkoušek, nebo mě to nevzalo. Asi za měsíc se sousedka pochlubila, že vyprovokovala manžílka a on v tom místě začal předjíždět, Jeho, už to vzalo. Dostal fotku za 1500 Kč. Došlo mu to do 14 dní. Asi se toho už opravdu neboj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.