Mám tam napsáno zákaz řízení na 1-2roky a zákaz činnosti na 1-10 let. Jaký je v tom rozdíl a co pro mě platí
alf*
zákaz řízení na 1-2roky a zákaz činnosti na 1-10 let Na jak dlouho to bude to Ti právě určí. Zákaz řízení je pro obyčejné, zákaz činnosti je pro profíky. Tedy pokud jsi třeba taxikář tak za rok máš papíry zpět, ovšem řídit můžeš jen pokud vezeš rodinku na chajdu nebo do marketu pro nákup a za volant kterým by ses živil můžeš sednout třeba až za 5 let.
sasdaxi, je mladý, ještě nezkušený, to ho omlouvá...
Policista toto na silnici NESMÍ řešit, kvůli Vám, mladíku, neporuší služební zákon.
sasdax*
Nezlob se na mě, ale v sedmnácti letech říkat o někom že je mladý a nezkušený na to, aby nevěděl že bez řidičáku nesmí za volant...no nevím co bych ti na to řekl. Rozhodně ho to neomlouvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.