Nejste přihlášen/a.
0x
Ale to tak určitě nebylo, nebo to bylo loni a dneska to již nenapravíte...
Máte před sebou techničáky?
doplněno 30.06.15 20:39:Takto se převody již od 1.1.2015 nedělají.
Vy jí musíte dát ověřenou plnou moc, ona dojde na registr, kde předloží doklad o evidenční kontrole, oba techničáky, žádost, zelenou kartu...
doplněno 30.06.15 20:59:Jse mimo, omlouvám se, ale fakt nevíte jak se to udělá. Vezměte telefon a kontaktujte tu paní...
Takto se převody nedělají...
doplněno 30.06.15 21:22:Pajo, zde to nevyřešíme, páč je třeba debata on line.
Dejte si do vyhledávače milan.cukrar a nejděte mne on line..
žádné odhlašování zákon nezná, pouze zápis nového vlastníka a provozovatele
pokud je k motocyklu registrovaná paní, zapíše se nový vlastník na úřadu v jehož správním obvodu má paní trvalý pobyt
doplněno 30.06.15 21:00: Tak nemyslím ohlásila, ale zapsala jak píšete vy. Tak co mam dělat. Motorka není a nebude moje.
kontakt je snad v kupní smlouvě
na kopii občanky nelze nic ověřit, protože se ověřuje podpis, osobním podepsáním před úřednicí nebo prohlášením že podpis je můj
0x
Pokud jsi ten skutr přihlásil ihned na sebe a samozřejmě i pojistil,nic se neděje.Pokud ne,tak je vozidlo v polopřevodu a jak je známo,podle nového zákona je vyřazeno z provozu-.Další užívání je vyloučeno.
JABRAKA
jabraka - v polopřevodu být nemůže ,od 1.1.2015 polopřevody neexistují , když ho kupoval minulý pátek, baba ho má pořád nahlášený na sebe páč od nového majitele nemá ověřenou plnou moc ,
v polopřevodu být může jen za předpokladu , že si ho baba koupila dříve než 1.1.2015 a nedohlásila na sebe .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.