Nejste přihlášen/a.
Ahoj stal se mi problém na autě mi někdo udělal škrábanec jak hovado, neni sice velký tak 5 cm ale, je docela hluboký zkoušel jsem to modrou fixou zabarvit ale to vubec nepomaha je to pořád stejný nevíte někdo co s tím
Víme jak to opravit, jen nevíme jaká je vaše představa o opravě. Pokud to má být dokonalé a neznatelné, tedy opravené, tak jedině zástřik. Jestli stačí jen aby to nebylo vidět z 10 metrů, pak nechat namíchat opravnou tušku a přetřít, nejprve barvou a pak lakem. Třetí možnost bastlení je samolepka.
Já oprvdu netuším, jakou máte představu o opravě. Já bych to osobně dal do zástřiku. Vše ostatní je bastlení, ovšem tady platí pravidlo, když dva dělají totéž není to totéž.
kompletní lakování může stát např. 3.5 tisíce, pak bych se raději podíval na inzeráty zda nelze sehnat dveře stejné barvy
pokud mají dveře zámek s ŘJ, je lepší dát tam ten původní, jednou jsem tak měnil komplet dveře na Passatu a ŘJ zámku "nových" dveří nechtěla komunikovat a musel jsem tam dát původní, chce to čas a trpělivost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.