Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka se dusí a blbne

Od: zborek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám Hondu Varadero 125. Před pár dny jsem zastavil, zhasnul svetla i motorku, no a kdyz jsem zase za par minut nasedl už nešlo startovat. Jen tuk a nic, potom uz ani ten ťuk. Tak si říkam je po baterce, tak jsem to roztlačil a motorka si drží sotva 1000 otaček. Když přidám plyn tak se jen trochu zadusí a dál nic. Všechno na motorce problikává (světlo, neutrál, blinkr se taky muze pos..t) Bez nastartování(roztlačení) se svetla ani nic jiného nezapne. Baterii jsem dobil a nic se nestalo. Kontakty taky v pořádku. Nemůžu na nic přijít. Pojistky v pořádku a nikde nevidím žádný zkrat. Čím to může být? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

1x

elektřina nemůže být ok, pokud vše problikává, je nutné pečlivě zkontrolovat kabely, konektory a především ukostření

hodnocení

0x

palivová cesta, vzduch - to potřebuje motor, aby fungoval - když je elektřina ok, bude problém v přívodu paliva nebo vzduchu.

doplněno 30.06.15 20:32:

Já to blikání přehlídl - sorry. Až přestane blikat (tj. až opravíš elektriku), pak řeš to další...

Soused má tu samou potvoru - má to 2 dny funkční a 4 dny spravuje - vyměnil komplet palivovou cestu, nové kabely, filtr,... a stejně to za 2 dny provozu (5 km) zase kiksne...

Já mu říkám - dej to do servisu a máš klid a záruku...

isteron
hodnocení

0x

Nie je náhodou upchatý tlmič výfuku? Ja som išiel na Trabante asi 70 km len na 3. stupni, viac nechcel ťahať, dusil sa motor. Bol upchatý tlmič výfuku, po 10 000 km.

hodnocení

0x

Tipuju na baterku že byla na nábíječce neznamená že je nabitá může být K.O.Zkus druhou-třeba i s auta a propojit kabelama.Jestli nepomůže tak pročistit všechny el.spoje hlavně ty kostřící a na startéru-stříká tam hodně vody od kola.V palivové soustavě ani výfuku závadu nehledej(sory chlapi ale když mu netočí starter tak tam chyba nebude)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]