Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byl jsem na STK, auto prošlo v pohodě, avšak nalepili mi jen červenou známku na SPZ, ale ne zelenou. Zapomněli na to, nebo se už dává jen červená? Jinak velký techničák je v pohodě, prošel sem.
Kolega má pravdu, zelená se už nelepí. Vlastně lepí, ale na protokol o měření emisí. Místo na registrační značce po zelené nálepce se přelepuje se bílou, protože starší značky jsou od opakovaného seškrabávání nálepek poškozené (poškrábané) a za to můžete dostat pokutu. Ovšem ne každá stanice měření emisí má bílé přelepky. Já jsem byl na technické na konci dubna a ještě bílé neměli. Tak mi pán vysvětloval, že mi nechá starou zelenou, ale že z toho nemám mít obavy, že je to tak správně. Asi je lepší stará zelená, než poškrábaná značka.
A to jste si nevšiml že vám ani nevrátili kartičku od emisí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.