Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
u své Cordoby Vario (1999 po faceliftu) mám problém se zadním ostřikovačem, tzn. nestříká. Sundal jsem plastový kryt ve víku kufru, odpojil hadičku, co vede k trysce a až sem kapalina doteče. Takže bude uscpaná tryska. V první chvíli jsem myslel, že se mi jí podařilo profouknout, ale vypadá to, že je v ní nějaký bordel, který jí ucpal.
Moje otázka tedy zní, jak ozebrat zadní ostřikovač - trysku (tu část, co vede skrz zadní okno), abych jí mohl vyčistit?
Díky všem za odpovědi, rady a nápady.
Mám sice seat alhambru,no približne asi tak starú.Jeden diel ide zvonka a druhý je tam nacvaknutý z vnútra pomocou jazýčkov z boku.Nebolo by ľahšie do dierky strčiť ihlu a rozhybať trysku,poprípadne strčiť do trysky tenký drôtik napr. z oceľového lana a prečisťiť to?
Trysku jsem rozhýbat zkoušel pomocí drátku. V první chvíli to vypadalo, že to zabralo. Ostřikovač stříkal. Mám podezření, že tryska bylě něčím zabordelená (auto dloho stálo), bordel se utrhl a ucpal právě tu část, co vede skrz sklo. Chtěl jsem celou tu část proštouchnout drátkem, ale hned za tryskou jde do pravého úhlu, tak se nepodařilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.