Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokončený převod auta

Od: karel66* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Z osobních důvodů jsem nestihnul dokončit převod auta na mojí osobu.

Jak mám dále pokračovat aby následky,případně pokuty byly co možná nejmenší?

Děkuji a odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

dokončit převod auta, nejpozději do 30.06.2015 podat žádost

karel66*
hodnocení

To bych rád.Ale DI je beznadějně zahlcen a není šance převod do konce měsíce dokončit.Proto tento můj dotaz...

hodnocení

0x

Nejde o pokutu, ale jen o to, abyste to udělal do konce června. Pak to již nepůjde ani s pokutou..

mzxy*
hodnocení

0x

DI je možná zahlcen, ale na DI se převody aut nedělají asi od roku 2000.

karel66*
hodnocení

Ha ha ha... jasný.Jsem stará struktura.Já to mu občas říkám po staru.

danys*
hodnocení

0x

auto si chcete nechat a dál ho užívat nebo ho máte k jínému účelu třeba na náhradní díly?

jestli si ho chcete nechat, tak auto dohlašte. pokud už není šance, že byste vystál frontu u vás na odboru dopravy, tak se domluvte s nějakým známým a přihlašte to na něj v místě, kde není takový nával. minulý pátek jsem přihlašel motocykl a čekal jsem asi půl hodiny. :)

Ale už se docela těším, jak tady po 1,7.2015 budou lidi brečet co mají dělat, když nestihli dokončit převod :)

jirkamatapat*

Nechávat všechno na poslední chvíli je přece náš národní sport danysi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]