Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkce Double Lock

Od: zman* odpovědí: 3 změna:

Hoj, chtěl bych se zeptat na zamykání funkcí Double Lock. Osobně tedy vlastním Fabii 1 generace s touto funkcí zamykání. Zjistil jsem, že Double Lock funguje na všech 5 dveřích, ale co se stane v momentě, když bych měl zcela vybitou baterii?

Bude v ten moment auto zamknuto pouze běžně? Závisí funkce Double Lock na přívodu el. energie do zámků?

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

2x

Divně položená otázka, nicméně pokud zamknete auto se zdravou baterií a ta se během parkování vybije, zůstane zamčené v DL. Pokud se zamkne DL, nepotřebuje již žádnou el. energii.

zman*
25.06.15 13:26
hodnocení

.

zman*
hodnocení

Ano, máte pravdu. Když si to dnes přečtu znovu, tak jsem to napsal opravdu blbě.

Funkce DL nepotřebuje přívod el. energie... Ale když se mi vybije baterie zatím, co bude auto stát zamknuté na DL, tak v ten moment jsem v prdýlce, když bych se potřeboval dostat do kufru, kde bych měl nářadí a náhradní autobaterii. Myslím hlavně na cestách. Doma by to bylo o něčem jiném. Já jsem si myslel, že to bude vymyšlené nějak "blbuvzdorně", aby i tak se tam dalo normálně dostat. Např. v momentě vybití se DL vypne a auto zůstane zamčené pouze běžným způsobem a pak má samozřejmě člověk po odemknutí přístup kamkoliv.

Pokud se mi vybije baterie, předpokládám, že odemknu u auta dveře pouze klíčem od řidiče a spolujezdce. A co zadní dveře, kde kolík není a kufr? Zadní dveře a kufr zůstanou zamknuté dál na DL i když spolujezdcovi a řidičovi dveře otevřu při vybité baterii klíčem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]