Nejste přihlášen/a.
Mohli by jste mi doporučit společnost s působností ve stř. čechách, která se zabývá vyřizovaním pojistných událostí při nezaviněné velmi lehké autonehodě? Pouze společnost, se kterou máte vlastní a pozitivní zkušenost. S tím, že s touto společností bude uzavřená smlouva ve stylu "bez doplatku" oproti pnění pojišťovny. Už při prvním kontaktu s pojišťovnou viníka jsem nabyl dojmu, že pojišťovna odmítne zaplatit 100% nákladů na uvedení auta do původního stavu.
Nejlepší je zavolat na pojišťovnu, která bude plnit a dohodnout se na autoservisu, který mají smluvní.Každá poj. má nasmlouvané servisy, případně se předtím podívat na jejich web, které servisy pro ně dělají.A potom by s tím neměl být problém, podepíšete v servisu plnou moc a oni si to už vyřídí mezi sebou.
To jsem udelal a ve smluvnim servise se informoval. Nicmene podle informaci z infolinky danne pojistovny se pojistovna rozhodne, jestli bude plnit na 100% az po tom co bude oprava vyfakturovana od servisu. Rozdil bude chtit samozrejmne nekdo zaplatit po me. S cimz samozrejmne nesouhlasim a takovy postup je pro me neprijatelny. Pojistovna ma veskere info, aby mohla dopredu rict, jestli bude plnit na 100% nebo ne. Zkratka to na me zkousi, ale ja nemam cas to resit. Pokud se takto pojistovna chova, klidne dam vydelat nekomu, kdo to zaridi.
No ze zákona pojišťovna musí uhradit uvedení do původního stavu.
A co je to za vypečenou pojišťovnu?
UNIQUA. Ze neco pojistovna musi, neznamena, ze to i udela. Spolehaji na to, ze se lidi pote nebudou soudit a investovat usili. Nechci byt mezi servisem a pojistovnou ten treti, nechci investovat cas a usili na to, na co bych mel mit automaticky narok. Jak rikam, dam nekomu praci a vydelat, kdyz to zaridi k me spokojenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.