nevim jestli pan nick je universalni poradce,ale mel byste si precist dukladneji otazku.myslel jsem,ze tento web je o konkretnich otazkach a hl.o radach s kterymi ma nekdo zkusenosti a ne odkazovat na stranky na kterych jste sam nebyl.nuda je hrozna vec.ale ze slustnosti dekuji za radu.zklamani!
Rozvod.řemen -výměna po 70-80 tis.km,olej 15 w 40 může být Mogul,avšak záleží ,jaký olej byl v motoru před výměnou,při vým.oleje nalejte do motoru proplach.olej -nechte 5 min nastart.motor,poté vypustit.Existuje spousty druhů oleje,pokud jste koupil auto jeté-postačí mogul .vým.12-15tis.km.-také olej.filtr.Pokud jde řemen přes vodní pumpu,je nutná při jeho vým.také vyměnit ložisko vod.pumpy,popř.celou v.p.
aj ja som hladal navod-elektriku na Peugeota 406,tiez mi dali odkazy na vselijake stranky ale nanic,lebo na vsetkych bolo iba hladam-zhanam a nikde nic...ale v par veciach mi ozaj pomohli...
brzak2*
diky.ale stale nevim cemu verit.ptal jsem se vice (mechaniku).ale odpovedi se lisi,treba v te vymene roz.remene.Rekli mi po120000 tis.tak nevim.Myslel jsem,ze odpovedi dostanu od odbornika.Zatim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.