Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aixam spolehlivost?

Od: jackskate* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, zvažuji koupi aixama (auto od 15 let) ale mám strach z oprav někdo ríká že se to sere a někdo že je to držák tak nwm? mužete pomoct díky :)

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

1x

Tohle "auto" je jako chodit s tlustou holkou.. je to s ní fajn do tý doby, než tě uvidí kamarád*smich*

bylg
hodnocení

0x

kamarád to má, a v pohodě. Zvuk sice jak traktor, rádi Vám to ale budou otáčet, stačí lidi a vůbec se nedřou, taková sekačka. Ted tam má jinej výkonnější motor a lítá to jak na dálnici.

hanher*

Aixam jezdí dálniční rychlostí možná tak na podvalníku. *smich*

ctenar*
23.06.15 07:45

trtr
hodnocení

0x

Zdar, Jacku skejťáku. Tebe to ještě nepřešlo? Na letišti prý lítáš s Berlou a pořád bude myslet na takovej krám. Počkej si nějaký rok na pořádné auto a neblbni. ;), ;)

jackskate*
hodnocení

Čau, Berla je už prodaná lítám z Caddy III 1.9 TDI 77kw- CHIP na 110kw :) proč krám? budu si na to za dva týdny dělat řidičák :) a jak už tu psali nejezdí to 45km/h v zakladu ano ale bez omezovače klidně 80km/h a to už tolik provoz nebrzdí :) a samotřejmě v 18 se to prodá :) a koupí něco pořádného :) - TURBODIESEL :)

fantom*
počkej na pořádný auto jakákoliv úprava motoru auta s omezením bez souhlasu výrobce je samozřejmě zakázáno takže si budeš litat pro problémy při kontrole
trtr

Zdar, no a to je zrovna špatně, ale řešit to asi nemá cenu.

jackskate*
hodnocení

No špatně myslím že když mě potkáš na silnici budeš rád když pojedu 80km/h před tebou než mě předjedeš než když pojedu 45km/h

vklus
hodnocení

0x

Počkej až tě s tou tvou 80 změří cajti. Ti seberou i ten tvůj namalovanej řidičák. Je to dětské autíčko pro děti zbohatlíků a tak bych k tomu přistupoval.

jackskate*
hodnocení

Pokud víš tak na vedlejších silnicích mimo město se muže jet 90km/h :) a jedinej kdo si tak maluje řidičák jsi ty :)

A ty si nemaluješ jen řidičák, ale i zákony ...

jackskate*
hodnocení

A víš o tom? na dálnici se muže jet až 130km/h ! :D

bagar*

Tady je vidět tvoje nedozrálost. Tady nejde o povolené limity na silnicích! Ty platí pro ty, co mají klasický řidičák. Pro tebe a tvůj "dětský" řidičák platí nejvyšší povolená rychlost auta a to je těch 45km/h. Až tě změří policajti, tak se ty i tvoji rodiče budete pěkně divit.

jackskate*
hodnocení

Tohle neřeš :) někdy se podívej na silnici :)

bagar*

Já se na rozdíl od tebe se na silnicích pohybuji s normálním autem, tudíž jsem si prošel autoškolou a znám pravidla silničního provozu. Z nějakého důvodu to auto je dovoleno od 15 let - ano, je to právě kvůli omezené rychlosti.

Odpověz mi na otázku: Když teda pro lidi s řidičákem od 15 let neplatí žádné omezení rychlosti, proč se tedy dělá klasický řidičák až od 18 let?

jackskate*
hodnocení

Tohle auto má 4kw a obsah 400 :) takže to jede asi jako sekačka :) a auto od 15 má příklad 77kw :) to je rozdíl

bagar*

Proto se dá vypnout omezovač a jet 80km/h jak si psal? Co to teda má za smysl? Čím bohatší rodina, tím blbější nápady dětí *ee*

Stejně mám pocit, že už si rozhodnutý, tak proč se vlastně ptáš?

trtr

Zdar, tak jak to čtu, tak vůbec nemáš páru o zákonech, předpisech a konstrukčních omezeních daného vozidla, což jako budoucí držitel ŘP mít musíš. Pokud se ke všemu pokusíš překonat fyzikální zákony, tak pán Bůh s Tebou a pán Bůh chraň všechny nevinné účastníky provozu během Tvé přítomnosti na silnici.

P.S.: Jsem pro zavedení komplexní psychologické kontroly všech nových žadatelů o ŘP.

jackskate*
hodnocení

na silnicích je z 90% aixamu vyndany omezovač a ano, auto má určenou kountrukčí rychlost 45km/h aby mohlo být od 15 protože v 15 se rychleji na silnici pohybovat nemužeš

A až ti změří víc, jak to budeš vysvětlovat policii, když má auto od výroby omezovač na 45 km/h? Jízda s autem nezpůsobilým k provozu, to nebude žádná prdel.

Co to je vedlejší silnice mimo město? A na hlavních ulicích mimo město se může jet kolik km/hod?

Jsem rád, že bydlím stovky kilometrů od tvého rajonu...

...zase brzo přibude jeden dárce orgánů...

bagar*

Doufám, že nebydlí někde na Moravě*modla* Aspoň udělá dobrou věc a pomůže nemocnému.

mzxy*
hodnocení

0x

aixam je držák, ale s francouzským motorem 4kw nejede, tady je návod na jednoduchou úpravu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]