Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kde je palivový filtr Punto 1.2 rok 1995 nebo 1996?Motor 8 ventil.Prý někde vpravo vzadu.Nic jsem nenašel
Yanku není problém dodělat dodatečně!
Yanku moje auto má palivový ftr,nemám fiata ale citroena.To byla otázka zda-li zrovna "punťa" není ona výjímka.
Jinak nynější xantie v benálu je porvní benzínové auto co mám ,které má palivový filtr a dva předchozí naftové auta!,Předchozí benzínová neměla!
Zdravím, pokud je to pravda, tak další důvod proč se vyhnout Fiatu, takové šetření. No ona italská auta jsou prý spíše na parádu na cca 100-150 t km.
Nevím jak zrova Punto, ale nedávno jsem měnil na jednom starším Bravu a filtr měl u zespodu u nádrže, ale nebyl vidět, je pod ním totiž ještě krycí plech. Je to jak píšete vpravo vzadu.
doplněno 21.06.15 18:22:Pokud tam nebude, běžte po potrubí a někde na něho narazíte. Když nikde mezi motorem a nádrží nebude, ještě je možnost, že bude součástí palivového čerpadla v nádrži.
Tady máte odkaz – web.telecom.cz/... Palivový filtr je umístěn v blízkosti palivové nádrže před zadním pravým kolem na spodní straně vozidla.
1.1 (55) má úplně stejný filtr jako slabší 1.2 (60) na hadice a spony . Silněší 1.2 75 má palivový filtr na průtokové šrouby jako 1.4GT 1.6 a 1.2 16v.
Poslední Punta Mk1 (176) mají filtr na takové plastové rychlospojky (problém rozdělat,zanešené bordelem) , jako jsou u palivového čerpadla.
U některých aut jsem viděl pod filtrem i plastový kryt, ale nemají ho všechny ročníky Mk1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.