Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 307 1.6 16V - rozvody

Od: legis odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dnes jsme si koupili Peugeota 307 1.6 16V ( benzín ) v plné výbavě a potřeboval jsem se zeptat , na kolika kilometrech se na tomto motoru dělají rozvody. Auto má najeto 149 000 km a nevím jestli již byli dělané někdy nebo ne. Motorově je auto v naprostém pořádku , motor tichý , neklepe se , nekolísají otáčky, žádné cizí zvuky , tah perfektní. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

rozvody oleje a filtry udělej okamžitě na nic nečekej !

legis
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za radu , necháme je tedy udělat , ještě jsem se chtěl zeptat , dříve bylo na stánkách peugeotu , že jste si zadali VIN auta a vyjelo Vám tam , jaké servisní ukony na něm byly dělané , nevíte jestli to ještě existuje? Chtěl by se jen kouknout , co se vše dělalo , servisní knížku jsme bohužel k autu nedostali.

Ano.na placené verzi serviceboxupeugeot (pro servisy) ale jsou jako v servisce jen úkony vložené do databáze,pokud se nezapsali do servisky a databáze tak tam nic není,ale na peugeot-clubu (odkaz- peugeot-club.com/... ) Vám po vlužení VINv sekci servis-servisní historie mohou skutečnosti vedené v síti Peuservisů sdělit!Rozvody jsou snad na 120tisíc,ale pro klid duše a hlavně nemáte záruku že byly dělány-udělejte je . I když jsem se setkal že na motoru od PSA (tuším motor D9B-1,9D-51kW) nebyli dělány přes 400 tisíc,nespoléhat že vydrží!

hodnocení

0x

Udelal bych hned , nebo se podival na servisku nebo do motoru zda tam neni zaznam kdy byla vymena. Jinak provizorka se da podivat opticky v jakem stavu je remen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]