Zdravim ch em saopytat. Chcem si na aute menit kotuce plus platnicky problem je ten ze na strankach z ktorych diely objednavam je viacero sirok kotucov. Napr. 19 21 23 25 milimetrov. Ako mam vediet aka sirka tam ma ist? Su to sice rozdielyen v mm a je mi jasne ze piestik sa prisposobi ale preco je tam tolko velkosti? To iste aj platnicky 17mm alebo 20mm..vie mi niekto poradit v tomto? Idealne znalec aby som ozaj nieco nepo toto.. tiez sa chcem spytat pri odvzdusnovani brzd som zacal ako prve prave lave.. islo mi odtial par takych malinkych vzduchovych bublin.. je to mozne? Odvzdusnil som asi pol litra z toho kolesa a obcas jedna malinka ezte presla ale uz som to nechal tak nemal by som dost kapaliny. Koleso som roztocil zabrzdil a ostalo stat..takze myslim ze ok..mohlo by to mat vplyv na stk? Ostatne kolesa nemali ani bublinku. Akurat zase zadne lave ked som dotiahol jemne odvzdusnovak a stupil silnejsie na brzdu a pustil hu tak zacala kapalina jemne presakovat len cez zavit..dotiahol som ho tak hrubsie a prestal..robi to volaka spinka medzi trmenom a odvzdusnovakom? Neviem kedy bola posledne menena brzdovka ale mala divnu farbu taka jemne zlta az do cervena.. Predpisana je dot4 tu som tam aj dal. V servisnej knizke mam napisanu vymenu ale viem si predstavit ako..vybrata stara brzdovka z nadobky a naliata druha.. potom sa kapalina zrejme aj zmiesa v sustave nie? Jedind o mi nejde do hlavy su tie bublinky..sice je to najdalej od valceka ta prava zadna strana..ale aj tak..vzduch sa mi tam nedostal dolieval som poctivo kapalinu a odvzdusnoval nasledovne..kamos stuoil na brzdu a drzal ja som povolil odvzdusnovak a ked padol pedal az dole mi povedal ja som dotiahol odvzdusnovak on pustil pedal nadupal a takto do kola..mam aj abs..klucik som mal mat vraj v zapnutej polohe aby sa aj z toho abs cerpadla dostava stara kapalina ale to som sa dozvedel neskor..je to tak? Dakujem
Podívejte se přímo na stránky výrobce komponentů, většinou mají e-katalog, do kterého zadáte parametry vašeho vozu. Je možné a pravděpodobné, že vámi vybraný e-shop v tom nemá pořádek, ostatně s tím se setkávám často a ani tak velké e-shopy jako je Auto Kelly nejsou vyjímkou.
erikch*
No ono to není problém ani tak e-shopu,prodejců jako výrobců,a to z jednoho prostého důvodu-automobilka dava(la) do prvovyroby(na lince) zrovna ty komponenty které se jí povedlo nejlevněji sehnat...což. v praxi znamená ze i třeba během jediného kalendářního mesice se montovaly dva rozdílné typy kotoučů desticek,starteru,ale třeba i různých senzoru...takže ideálně sundat z auta změřit a pak až kupovat-konfrontovat...nový s původním dílem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.