Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi problem s prihlasenim auta z autobazaru

Od: onnndraaa® odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

Chtel jsem se zeptat ohledne prihlaseni auta a prosim o radu.

Jsem z Olomouce a koupil jsem auto v autobazaru kousek od Pardubic.
v kolonce "Vozidlo prevedeno-odhlaseno (na koho, kam) je napsany ten autobazar (na urade v Pardubicich)

Protoze jsem auto kupoval v sobotu nebylo mozne auto spolecne prihlasit ,tak jsme se dohodli ze poslu postou do toho autobazaru:
-Velky technicak, Osvedceni o registraci, zelenou kartu (uz na me), potvrzeni o evidencni kontrole, plnou moc (zmocnenec autobazar).

Z autobazaru uz mi prisla zpatky obalka, ale bohuzel ,ty stejne doklady co jsem posilal do toho bazaru. Myslel jsem ze auto bude uz prihlasene na me a bazar posle moje doklady.

Kdyz jsem tam volal, tak mi bylo receno ,ze kdyz je to auto v te odhlasce tak by to melo jit v pohode prihlasit v Olomouci. Zajimalo by me jestli by to vazne slo?

Jinak bych musel jed zpatky do toho autobazaru ,pro plnou moc a s tou a tema dokladama do Pardubic a tam az teprve auto prihlasit?
Myslite si ze je to nejaky vymysl s tim prihlasenim v Olomouci?

Dekuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

2x
Auto prihlasite na uradu podle mista vaseho trvaleho pobytu, mate cas do 30.6.2015, pote auto zanikne, pokud si nepodate zadost o zapis vlastnika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]