Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny,
dnes se mi stala nemilá událost, nějakej mamrd mi při couvání odřel oboje dveře a pro jistotu ještě blatník. Jedny dveře jsou promáčklý hodně, druhý a blatník jen tak z lehka, ale jsou. Je mi jasný, že likvidátor od pojišťovny bude minimálně ty dva díly chtít dát na opravu, což samozřejmě nechci, prostě už z principu, nikdy se to nepodaří opravit uplně stoprocentě. Je nějaká, jakákoliv možnost jak to uhrát aby to nedal na opravu, ale na výměnu celýho dílu? Popř. můžu se nějak bránit když to budou chtít uznat pouze na opravu?
Díky
Teď jsem řešil bouchlej blatnik na 407sw.. likvidátor to také zkoušel... že prý vyklepat a nalakovat.
Můj mechanik mu na to řekl že prostě to klepat nebude, že nemá šanci pak zachovat správné mezery a hotovo.
doplněno 18.06.15 23:30:Ano uznal nám skoro všechno kromě nových světel.
Na těch praskly držáky a byly poškrábané skla... to se muselo opravit a rozleštit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.