Zdravim Mam takový dotaz mam vlek 750 kg a když jedu pro písek tak mi to vždycky přeloží až na tunu. Tudíš mě napadlo sehnat tu samou novou či použitou napravu do vozíku s vyšší nosností a c pneumatikami. Muže s tim být na technické něaký problem nebo je zo jedno . Pochopitelně že v papírech bude furt 750 ale budu mít klid že vydrží i tunu v pohodě.
Predevsim bych prozkoumal stitek vyrobce na naprave a zjistil maximalni hodnoty, naprava na vozik o1 muze byt z vyroby dimenzovana na 1000 kg, i na vic
To jsem ještě neudělal ale nepředpokládam to že by vyrobce dal silnější napravu jen tak.. Jen pro ty co by mi chtěli připomenout že by to rám nemusel zvladat... vlek má už udělané vystuhy
Ahoj. Mám kárku 115x180cm a na 400 kg celkových. 180 kg váží, plus 220 kg náklad. S novou silnostěnou ojní trubkou a 14kama kolama uvezla 1360 vážených kilo písku. Samozřejmě dost pomalu, aby se na nějaké nerovnosti nezhoupla a aby se ty kila nenasčítly. Čím víc přeložíš, tím pomaleji jeď. Dřív se používaly ještě záchytná lanka pro dodatečný sichr, při uvolnění vleku ze závěsu. Pomahači a sloužiči, by to asi nechtěli moc vidět na silnici.
V kazdem pripade jde o vedome poruseni zakona a ohrozeni bezpecnosti a zivotu ostatnich ucastniku, loni se psalo v mediich nekolikrat o tom jak se od tazneho vozidla odpojil prives ktery zpusobil skody, osobne jsem zazil jak se od avie odpojil velky kompresor ktery vyjel na chodnik mezi chodce a pinicil fasadu obchodu, kdyz se neco stane, zacne to resit soud, pojistovny vymahat miliony (exekuce) je zpravidla uz oozde premyslet, co se melo udelat jinak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.